Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra LENTA. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og LENTA.

 1. Forbehold

Vi tager forbehold for tryk- og tastefejl.

Vær endvidere opmærksom på, at det kan være vanskeligt at gengive farver 100% korrekt på billeder.

LENTA kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos fragtselskaber.

 1. Betaling af varer

Du har hos LENTA følgende muligheder for betaling.

Der kan enten betales via kontant betaling på vores event, Mobilepay samt mulighed for bankoverførelse (se mere under ”bankoverførsel”).

 1. Mobilepay

Varen betales med Mobilepay ved bestillingen. Ved køb af skræddersyede varer, trækker LENTA beløbet ved opmåling og ordrens påbegyndelse.

 1. Bankoverførsel

Vælger man at betale via bankoverførsel, kan pengene overføres via homebanking eller ved at gå ned i banken og overføre pengene. Når vilkår og underskrift er registreret bliver produktionen igangsat og ordren ses dermed som bekræftet. Alle beløb skal overføres til vores bankkonto i Jyske Bank A/S med følgende oplysninger: Reg nr. 7750 Konto nr. 1205171. Du kan også kontakte os på mail: info@lenta.nu eller på telefon: +45 91481395 eller +45 30231304 med spørgsmål til din ordre.

 1. Anden form for betaling?

Ønsker du at bestille varer, men vil benytte en anden betalingsmetode end beskrevet herpå, så kontakt os på info@lenta.nu eller kontakt os direkte på Mobil +45 91481395 og +45 30231304.

 1. Levering

Bestilte varer kan afhentes hos LENTA IVS, Knabrostræde 1a, st. tv, 1210 København K medmindre andet er aftalt. Ønskes levering til døren, se venligst under ”Fragtillæg”. leverer gerne til Færøerne, Grønland og udlandet, men der skal forventes en noget længere leveringstid, samt et tillægsbeløb til de øgede forsendelsesomkostninger.

Leveringstiden på skræddersyede varer (jakkesæt, skjorter og smokings), er fra min. 30 arbejdsdage.

Ved internet handel, se priser under fragttillæg

 1. Fragttillæg ved internethandel

Der vil ved bestilling af vore varer forfalde et ekstra tillæg, til  delvis dækning af fragtomkostninger fra Indien til Danmark.

Fragttillæg er som følger:

Alle varer skal som udgangspunkt afhentes på LENTA’s hovedkontor på adressen: Knabrostræde 1a, st. tv, 1210 København K, medmindre andet er aftalt.

Ønskes levering til din direkte adresse (gælder kun adresser i Danmark) er der et tillæg på 49 kr for jakkesæts pakker og skjorter.

Beløbet er 29 kr. For køb der kun vedrører slips og manchetknapper.

(fragt tillægget kan aldrig overstige 49 kr)

Forsendelse til Grønland, Island samt Færøerne må påregnes en fragt på 199,- kr

 1. Fortrydelsesret

Vi yder i sagens natur ikke returret på skræddersyede varer, idet vi ikke kan videresælge en unik vare. Der er dog fuld ombyttelsesret hvis:

Farven, mønstret eller snittet ikke stemmer overens med det valgte.

Ved køb af skræddersyede produkter må det forventes, at der kan komme en tilretning af det enkelte produkt, og det kan i sagens natur ikke ses som en fortrydelsesret.

På varer som slips og manchetknapper og andre accessories yder vi fuld returret i 14 dage fra købs dato.

 1. Reklamationsret

LENTA yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles LENTA indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres til reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. 

 1. Personoplysninger

LENTA er ansvarlig for behandlingen af personoplysninger som du som kunde giver til os. Dine personoplysninger bliver behandlet af LENTA for at kunne administrere relationen mellem os og dig som kunde. Hverken personoplysninger eller e-postadresser vil blive udleveres til tredje part.

De personlige oplysninger, som du indtaster under et køb, bruges udelukkende til ordre-behandling, og bliver ikke videregivet til andre. Ud over de personlige oplysninger logges også ip-adresse, samt evt. link. Disse oplysninger bruges udelukkende til statistik og ved sager omhandlende misbrug/svindel.

Alle personlige oplysninger gemmes i 10 år, for at lette en fornyet handel og af hensyn til efterforskning af evt. svindel.

 1. I tilfælde af fejlbestilling

I det øjeblik kunden har underskrevet priser & vilkår er der indgået en købsaftale imellem LENTA og kunden. Denne aftale er bindende, og kan ikke ændres. Er der dog sket en fejl ved bestillingen, f.eks. farvevalget af tøjet fortrydes, er det muligt at kontakte os for at få ændret ordren. Dette skal dog ske omgående, idet produktionen af de skræddersyede varer påbegynder samtidig med at ordren bliver fremsendt til LENTA

 1. Dokumentation og vejledning

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger

disse med leverancen fra LENTA. Ønsker du yderligere oplysning eller

rådgivning fra LENTA side, er denne af vejledende art.

 1. Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt hos LENTA overgår til dig som forbruger på

leveringstidspunktet.

Alle priser på LENTA’s produkter er inkl. Moms.

 1. Force majeure

I tilfælde af force majeure, krig, terror, naturkatastrofer samt andre uforudsete hændelser kan LENTA ikke holdes ansvarlig for eventuelle forsinkelser.