Jakkesæt

For at bevare pasformen på dit jakkesæt skal det altid hænges på en bøjle med brede skuldre, efter du har haft det i brug. Alternativt kan du også bruge den medfølgende suitbag til at hænge jakkesættet i. Husk dog, at den skal være åben således, at sættet får luft.

Dit jakkesæt har brug for hvile. Sørg for, at give det 48 timers hvile efter du har brugt det. På den måde sikrer du, at uldfibrene får lov til at vende tilbage til deres oprindelige form. Ved at dit jakkesæt får lov at hvile, får det en meget større levetid.

Det er altid en god idé at sende dit jakkesæt til rens i ny og næ. Som hovedregel anbefaler vi, at jakker renses max 1-2 gange årligt og bukser max 2-3 gange årligt. For at opnå det bedste resultat bør du bruge et professionelt renseri. Dit jakkesæt bør ikke renses mere end det anbefalede, da rens faktisk er det, der slider mest på et jakkesæt.

Skulle uheldet være ude og du spilder på dit jakkesæt, er det en god ídé at fjerne det med en let fugtig klud. Bruger du en mere hårdhændet metode med børster, kan det gå ind og ødelægge de enkelte tråde i jakkesættet, hvilket får det til at fnulre.

Et skræddersyet jakkesæt fra LENTA må aldrig komme i vaskemaskinen eller tørretumbleren!

Jakkesaet
skjorte

Skjorter

Benyt altid en god bøjle med brede skuldre, når din skjorte skal opbevares efter brug.
Farvesortér altid dine skjorter inden vask. På den måde sikrer du, at de holder sig pæne i længere tid. Skjorter vaskes bedst ved 30 grader, aldrig mere end 40 grader.

Det er nemmest at stryge din skjorte efter vask, hvis de får lov til at tørre på en bøjle med brede skuldre. Ret krave, manchetter og underkant pænt ud ved ophængning. Pas på med at udsætte dine skjorter for ekstrem varme i længere tid.