Om Lenta

LENTA er et dansk modehus, hvis primære produkter er skræddersyede jakkesæt og skjorter til private, såvel som erhverv. Vores skræddersyede produkter bliver lavet ud fra tanken om, at alle skal have råd til den luksus, det er at eje et skræddersyet produkt. Især kvalitet er det primære fokus samt, at alle kollektioner og produkter skal være interessante for selv de mest kritiske indenfor modebranchen.
 
Ved at kombinere traditionelt håndværk med moderne innovation, sigter Lenta efter at være banebrydende inden for herre- og damemode. Vi skubber grænserne for design og teknologi, men forbliver altid tro mod kunsten at skræddersy. Vi arbejder udelukkende med de bedste stofproducenter fra de mest ikoniske møller i Italien og England. Vi arbejder meget hårdt for altid at sætte kunden i fokus. Dette handler om dig, ikke os.
 
Gennem vores meget unikke forsyningskæde, fjernet fra unødvendige mellemmænd, er vi i stand til at introducere tøj i fremragende kvalitet til en meget attraktiv pris. Vores vision er, at vores kunder føler, at deres penge bruges godt og ikke for meget.
 
Vores Kollektioner vil helt sikkert skille sig ud fra mængden – og det vil du også.
  • Hurtige leveringer.
  • Gratis forsendelse og fitting garanti
  • Brugervenlige størrelsesguider i butikken for at finde din perfekte pasform.
Universet er med udgangspunkt i det klassiske herreværelse, jakkesættet fra 20’erne og hele vejen op til i dag. Det er historien bag jakkesættet og eksklusivitet i oplevelsen heraf, med servering af bobler og fx whisky, alt imens du som kunde bliver målt op med moderne teknologi, bliver forkælet af vores barber med en barbering som i gamle dage, og bliver vejledt i snit, materialer og stil til netop dig og din stil.
Den velklædte mand er jakkesættet og det skræddersyet jakkesæt. LENTA er et forbillede for stil med viden omkring stilhistorien hos den velklædte mand og kvinde.
 
Vi ses i butikken
LENTA