Er du kommende konfirmand og søger du et eksklusivt jakkesæt og skjorte til din store dag? Så kom ind til LENTA på Knabrostræde i kbh k. 

Gør din Konfirmation ekstraordinær

Vi er eksperter i beklædning og skræddersyet jakkesæt til den unge mand, og laver alt efter konfirmandens mål og ønsker, så han får det som han gerne vil have det, til hans store dag. Vi har fuldt fokus på den enkelte og mener, at denne store dag er den vigtigste og måske største dag hos en teenager. Det er HANS DAG – dagen hvor han er i fokus. Derfor er tøjet en vigtig del i konfirmationsforberedelserne. 

Du som konfirmand skal føle dig godt tilpas, og netop på denne dag vise, hvem du er.

Karriere hos lenta

Øje for detaljen, som gør Konfirmandens dag unik

Konfirmanden vælger selv detaljer og materialer fra et udvalg af eksklusive metervarer, med vores kyndige rådgivning, naturligvis. Vi tilbyder mange muligheder. Bl.a. jakkesæt med vest, og skjorter plus en bred vifte af accessories. Der er mulighed for det rene, stilfulde og klassiske look, kombineret med modens tendenser, og disse kombineret med personlig vejledning fra vores dygtige folk, garanterer at han kommer til at fremstå som den bedste udgave af ham selv. Hvis ikke Konfirmanden skal forkæles med et unikt skræddersyet jakkesæt på hans store dag – hvornår så?

ET HÅNDVÆRK SOM ER PROFESSIONELT HÅNDVÆRK

Hos LENTA er vi stolte af måden vi producerer på. Vi lægger en ære i at levere det bedste produkt, til den bedst mulige pris. Vores produktion laver alle metervarer direkte hos deres egne møller i Italien, og syr dit tøj i Indien efter de højeste standarder, fra inderst til yderst. 

Selve konstruktionen spiller en stor rolle i resultatet af det færdige produkt, og giver dig et skarpt udtryk på den store dag!

opmaaling i butikken