Skrædersyet jakkesæt

LENTA er et dansk modehus med fokus på kvalitet og design til private såvel som erhverv. Vores skræddersyede produkter er lavet ud fra tanken om, at alle skal have råd til den luksus, det er at eje et skræddersyet produkt.

Universet er med udgangspunkt i det klassiske herreværelse, jakkesættet fra 20’erne og hele vejen op til i dag. Det er historien bag jakkesættet og eksklusivitet i oplevelsen heraf, med servering af bobler og fx whisky, alt imens du som kunde bliver målt op med moderne teknologi. Bliv forkælet af vores barber med en barbering som i gamle dage, og bliv vejledt i snit og materialer til netop dig og din stil.

skræddersyet jakkesæt

LENTA er til dig med god stil, connaisseuren, den kvalitetsbevidste mand, livsnyderen og dig, der sætter en ære i godt håndværk og et jakkesæt, der sidder ordentligt. Til manden der har alt!

opmaaling i butikken

Kom på besøg

Vi vil føre både herretøj og kvindetøj, dog først kun herretøj. Vi vil tiltrække kunder fra Strøget ned i butikken, hvor den daglige drift vil køre fra. Vi vil ligeledes afholde events for større firmaer, såsom fx revisorer, advokater osv i vores lokaler, hvilket typisk vil være efterlukketid.

metervarer

Bredt udvalg af metervarer

Ikke alle ser ens ud og netop derfor, har LENTA fra starten valgt at have et bredt udvalg af metervarer i alle farver og mønstre. Dette giver dig mulighed for at få lige nøjagtig det jakkesæt der måtte passe dig.

Det ypperste er det skræddersyede sæt!

Jesper Hentze

Dansk top stylist

LENTA har allieret sig med en af landets absolut bedste fashion stylister; Jesper Hentze, som bl.a. har lavet styling for det danske brand SAND.

Jesper Hentze har i samarbejde med LENTA udviklet et design og et produkt af høj kvalitet, som er tilpasset til den stil- og kvalitetsbevidste forbrugers krav og forventninger.