Et specielt tilbud her i Corona Krisen

Vil du gerne glæde manden eller kæresten og give ham noget at glæde sig til, her efter Corona Krisen er overstået, så køb et gavekort til LENTA. Her i Corona Krisen kan du opnå ekstra rabatter på jakkesæt ved køb af et gavekort. Rabatterne gælder kun i September måned 2020. 

Normalpris for skræddersyet jakkesæt hos LENTA er fra 4999,- og op til 12.699,- afhængig af kvalitet, snit og materialevalg.

kvinde i hvid kjole holder mand i haanden

Helt eksklusivt her i September måned grundet Covid19

Prisen for skræddersyet jakkesæt hos LENTA starter normalt fra 4999,- og op til 12.699,- afhængig af kvalitet, snit og materialevalg. Prisen for skræddersyede skjorter starter fra 1299,-. 

Du har derfor ved køb af gavekort i September måned mulighed for at sparer rigtig mange penge på dit næste skræddersyet jakkesæt og skjorte. Invester allerede i dag og glæd dine nærmeste. Få selv glæde ved at give en gave og giv din mand, kæreste eller søn en glædelig og fantastisk oplevelse når han kommer ind efterfølgende og bliver målt op og guidet af vores kyndige skræddere til hvilket snit, design og materiale som passer hans personlighed. 

Gavekort købt direkte hos LENTA er gyldigt i 2 år efter købsdatoen.
Gavekort købt via en samarbejdspartner: samarbejdspartneres vilkår og betingelser er her gældende”

gavekort Pakker i september 2020

1 stk skræddersyet skjorte

  • Et gavekort vil snart være tilgængeligt her – kontakt os for priser

3 stk skræddersyet skjorter

  • Et gavekort vil snart være tilgængeligt her – kontakt os for priser

1 stk skræddersyet jakkesæt

  • Et gavekort vil snart være tilgængeligt her – kontakt os for priser

1 stk skræddersyet jakkesæt, 2 skræddersyede skjorter

  • Et gavekort vil snart være tilgængeligt her – kontakt os for priser
opmaaling i butikken
Opmaaling

Hvordan gør jeg?

Køb et gavekort i dag – det er nemt og bekvemt

  1. Vælg hvad du godt kunne tænke dig at købe gavekort til og gå her via linket under det ønskede, til side med gavekortet.  
  2. Bestil og betal – Tilføj gavekortet til kurven, gå til kassen og betal. Du modtager herefter en kvittering på dit køb fra den valgte samarbejdspartner. 
  3. Gør brug af dit gavekort – Book en opmåling i butikken på Knabrostræde 1a, st. tv, 1210 København K, enten pr tlf 91481395 eller på vores hjemmeside. Oplys her at du har et gavekort fra den givne samarbejdspartner, som du gerne vil gøre brug af.