3D Bodyscanning

Hos LENTA tilbyder vi at lave skræddersyede jakkesæt og skjorter baseret på revolutionerende 3D bodyscanning teknologi. Som en af de eneste i Danmark, arbejder vi med den nyeste teknologi, hvor dette gøres ved blot 2 klik. Kom ind i butikken og vi vil sammen gennemføre kropsscanningen, og samtidig finde det rette snit, kvalitet og stoftype til dit nye skræddersyet jakkesæt. 

Med 3D scanneren er vi i stand til at kortlægge kundens kropsform, og udtrække over 2,4 mio forskellige mål med en præcision som selv ikke den mest rutinerede skrædder kan efterligne. Det tager kun 2 klik at gennemføre en fuld bodyscanning. Om det er en standard skjorte eller et lækkert jakkesæt i den højeste kvalitet og design, er det ligetil, nemt og bekvemt.   

Vi vil med vores 3D scanner kunne måle både kvinder og mænd op, med en præcision som selv den mest rutinerede skrædder ikke kan efterligne. Vores 3D scanner tager på blot 2 klik 2,4 mio mål på vores kunder og vi er her i stand til at kortlægge kundens kropsform og mål. Selve scanningen tager mellem 3-6 sekunder. Der er udover 1 andet firma i DK, men ikke med samme høje mængde mål og hastighed, der kan tilbyde denne service. 

Få din scanning lige her!

RESULTAT: DET PERFEKTE FIT

Med 3D scanneren er vi i stand til at lave den mest præcise opmåling og tilpasning af din kropsform. Med denne proces skaber vi et jakkesæt med en unik pasform af højeste kvalitet. 

Resultatet er en komplet afbildning af kundens kropsmål, holdning og eventuelle skavanker. Denne afbildning er vi i stand til at dele med vores produktion, som efterfølgende kan konstruere et unikt mønster der tager alle disse informationer i betragtning. Resultatet af hele processen, er et skræddersyet jakkesæt af højeste kvalitet, i både pasform, kvalitet og materialevalg

HVORDAN GØR JEG?

Hos LENTA yder vi altid fantastisk kundeservice og giver dig en lidt ud over det sædvanlig oplevelse, som samtidig er bekvem og behagelig. Vi vil sammen med dig gennemgå kropsscanningen og her få taget alle nødvendige mål til dit nye skræddersyet jakkesæt.

Så kom ind i butikken, så vil vores kyndige skræddere guide dig og sammen med dig finde det rette snit, kvalitet og materialevalg, så det bliver helt som du havde forestillet dig det.

EFFEKTIVT OG BÆREDYGTIG PERSONALISERING TIL ALLE

Dette unikke system med 3D bodyscanning bringer os et skridt tættere på en vision om en mere bæredygtig og effektiv produktion og forsyningskæde inden for modebranchen, der muliggør større personalisering for alle.